Kategoriarkiv: Information

Vi håller i och håller ut

På grund av den ökande smittspridningen av covid-19 är alla  klubbens aktiviteter inställda tills vidare. Vi har också beslutat att flytta fram årsmötet som skulle hållits i januari 2021 till längre fram i vår. Vi återkommer med mer information om program och aktiviteter 2021.

 

Gillar du att fotografera och vill dela ditt intresse med andra?

Tjörns fotoklubb är öppen för alla fotointresserade oavsett erfarenhet och kamera. Den gemensamma nämnaren är intresse för bild och fotograferande.  Nu efter en gråkall vinter börjar ljuset återvända och inspirera till nya fotoaktiviteter. Vill du hänga med är du välkommen att bli medlem!

Att vara medlem kostar 150 kr per år för vuxna eller 100 kr per år för personer upp till 20 år. Sätt in på vårt bankgiro 717-0624.  Kom ihåg att uppge namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Nu startar fotovåren!

2017 blev ett aktivt år för Tjörns fotoklubb med många uppskattade aktiviteter.  Läs om förra årets aktiviteter i Tjörns fotoklubb verksamhetsberättelse 2017.

Och nu väntar vårens program – fotoföreläsningar, fotoutflykter och utställningar med innehåll som streetfoto, naturfoto och Lightroom. Och det blir säkert mer! Håll utkik på vår hemsida.

Program våren 2018

Ny medlem?

För att vara säker på att du får veta vad som händer i klubben, ta del av våra aktiviteter och få aktuell information – meddela din mejl till info@tjornsfotoklubb.se.  Och gå med i vår facebook-grupp Tjörns fotoklubbs medlemmar för nyheter och tips.

Är du inte medlem?
Välkommen till Tjörns fotoklubb

Fotoklubben medverkar i Tjörns kulturvecka!

Fotoutställning – Med bilden i fokus

Säbygårdens Magasin
Söndag 1 oktober  kl 16-20 (Knut & Maria spelar kl 17-19, entré)
Tisdag 3 oktober kl 18-20
Onsdag 4 oktober kl 18-20
Torsdag 5 oktober kl 18-20
Lördag 7 oktober kl 14-16

Vi som bor här

Onsdag 4 oktober kl 18-21,  Billströmska folkhögskolan
Fotoklubben medverkar med bilder från Tjörn: Smultronställen, konflikter människa-natur.
Läs mer om föreställningen Vi som bor här

Nyfiken på foto?

Torsdag 5 oktober kl 18-20 Säbygårdens Magasin
Vill du komma igång och fotografera? Har du en kamera hemma som du inte använder? Har du frågor om foto? Tjörns fotoklubb finns på plats för att berätta om sin verksamhet och svara på dina frågor!
Kaffeservering.