Alla inlägg av admin

Vi håller i och håller ut

På grund av den ökande smittspridningen av covid-19 är alla  klubbens aktiviteter inställda tills vidare. Vi har också beslutat att flytta fram årsmötet som skulle hållits i januari 2021 till längre fram i vår. Vi återkommer med mer information om program och aktiviteter 2021.

 

Inställda aktiviteter i vår

På grund av rådande pandemi har fotoklubben valt att ställa in alla vårens aktiviteter.

Det viktiga nu är att sikta framåt och att vi håller oss friska. Vi återkommer med information om aktiviteter senare i sommar/höst.

Kom ihåg – tvätta händerna och håll fysiskt avstånd!
Vi önskar alla en riktigt fin påskhelg och fotovår!

Gillar du att fotografera och vill dela ditt intresse med andra?

Tjörns fotoklubb är öppen för alla fotointresserade oavsett erfarenhet och kamera. Den gemensamma nämnaren är intresse för bild och fotograferande.  Nu efter en gråkall vinter börjar ljuset återvända och inspirera till nya fotoaktiviteter. Vill du hänga med är du välkommen att bli medlem!

Att vara medlem kostar 150 kr per år för vuxna eller 100 kr per år för personer upp till 20 år. Sätt in på vårt bankgiro 717-0624.  Kom ihåg att uppge namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Johan Siggesson: Kalahari – skoningslöst, vilt och vackert

Torsdag 12 september kl 18.30, Häggvallskolans aula

Torrt, varmt och dubbelt så stort som Spanien. Med ett förvånansvärt rikt djurliv är Kalaharis skoningslösa stäppområde i södra Afrika ett område Johan Siggesson regelbundet återvänder till. Runt de uttorkade flodbäddarna och vid vattenhålen utspelar sig dagligen en kamp på liv och död. Möjligheten att se lejon, leopard, gepard och ökenlo ”in action” har gett Kalahari kultstatus bland fotografer och naturintresserade.

Johan Siggesson/N är född 1977 och uppvuxen i Älvängen strax norr om Göteborg. Han bor sedan 2002 på ön Malta mitt i Medelhavet. Johan har alltid varit intresserad av natur och det är främst djuren som fascinerar honom. Han arbetar som fotoguide för svenska och utländska researrangörer och är nyligen invald i föreningen Naturfotograferna och har de senaste åren haft framgång i stora internationella naturfototävlingar med kategorivinster i European Wildlife Photographer of the Year, Travel Photographer of the Year och Scottish Nature Photographer of the Year där han också vann hela tävlingen.

Entré 50 kr. Fri entré för medlemmar i Tjörns fotoklubb.

Arrangeras i samverkan mellan Tjörns fotoklubb och Studieförbundet Vuxenskolan.