Alla inlägg av admin

Inställda aktiviteter i vår

På grund av rådande pandemi har fotoklubben valt att ställa in alla vårens aktiviteter.

Det viktiga nu är att sikta framåt och att vi håller oss friska. Vi återkommer med information om aktiviteter senare i sommar/höst.

Kom ihåg – tvätta händerna och håll fysiskt avstånd!
Vi önskar alla en riktigt fin påskhelg och fotovår!

Gillar du att fotografera och vill dela ditt intresse med andra?

Tjörns fotoklubb är öppen för alla fotointresserade oavsett erfarenhet och kamera. Den gemensamma nämnaren är intresse för bild och fotograferande.  Nu efter en gråkall vinter börjar ljuset återvända och inspirera till nya fotoaktiviteter. Vill du hänga med är du välkommen att bli medlem!

Att vara medlem kostar 150 kr per år för vuxna eller 100 kr per år för personer upp till 20 år. Sätt in på vårt bankgiro 717-0624.  Kom ihåg att uppge namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Johan Siggesson: Kalahari – skoningslöst, vilt och vackert

Torsdag 12 september kl 18.30, Häggvallskolans aula

Torrt, varmt och dubbelt så stort som Spanien. Med ett förvånansvärt rikt djurliv är Kalaharis skoningslösa stäppområde i södra Afrika ett område Johan Siggesson regelbundet återvänder till. Runt de uttorkade flodbäddarna och vid vattenhålen utspelar sig dagligen en kamp på liv och död. Möjligheten att se lejon, leopard, gepard och ökenlo ”in action” har gett Kalahari kultstatus bland fotografer och naturintresserade.

Johan Siggesson/N är född 1977 och uppvuxen i Älvängen strax norr om Göteborg. Han bor sedan 2002 på ön Malta mitt i Medelhavet. Johan har alltid varit intresserad av natur och det är främst djuren som fascinerar honom. Han arbetar som fotoguide för svenska och utländska researrangörer och är nyligen invald i föreningen Naturfotograferna och har de senaste åren haft framgång i stora internationella naturfototävlingar med kategorivinster i European Wildlife Photographer of the Year, Travel Photographer of the Year och Scottish Nature Photographer of the Year där han också vann hela tävlingen.

Entré 50 kr. Fri entré för medlemmar i Tjörns fotoklubb.

Arrangeras i samverkan mellan Tjörns fotoklubb och Studieförbundet Vuxenskolan.

Nu startar fotovåren!

2017 blev ett aktivt år för Tjörns fotoklubb med många uppskattade aktiviteter.  Läs om förra årets aktiviteter i Tjörns fotoklubb verksamhetsberättelse 2017.

Och nu väntar vårens program – fotoföreläsningar, fotoutflykter och utställningar med innehåll som streetfoto, naturfoto och Lightroom. Och det blir säkert mer! Håll utkik på vår hemsida.

Program våren 2018

Ny medlem?

För att vara säker på att du får veta vad som händer i klubben, ta del av våra aktiviteter och få aktuell information – meddela din mejl till info@tjornsfotoklubb.se.  Och gå med i vår facebook-grupp Tjörns fotoklubbs medlemmar för nyheter och tips.

Är du inte medlem?
Välkommen till Tjörns fotoklubb